Nederland
15°C

Team

In ons bedrijf werken zeven vaste medewerkers. Samen vormen wij een hecht team en delen wij de liefde voor het kwekersvak. Wij stellen onszelf graag aan u voor:

Mark en Paula Leenders

Sinds 2005 zijn Mark en Paula Leenders eigenaar van Leenders Plants BV. Naast specifieke plantenkennis hebben Mark en Paula veel kennis opgedaan in de (inter)nationale planteninkoop en het veilingwezen. Mede door de combinatie van kennis en ruime ervaring is Leenders Plants BV zeer goed in staat om met haar klanten mee te denken en een topproduct te leveren. Naast de bedrijfsvoering houden Mark en Paula zich bezig met de verkoop.
 

Peter Leenders

Peter Leenders, startte in 1980 het bedrijf. Op teelttechnisch gebied ondersteunt hij ons nog steeds. Hij beschikt over een enorme vakkennis en coacht ons daar waar nodig. 
 

Ons team

Wij werken met een hecht team van 5 vaste medewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor de teelttechnische zaken en het verzendklaar maken op de kwekerij. Uiteraard hebben zij allemaal een ruime vakkennis over alle soorten die wij kweken.
 

Kantoor

Het kantoor vormt de schakel tussen onze klanten, onze afzetmarkt en de kwekerij.  

Wij zijn een sterk en groeiend bedrijf in alle opzichten. Door de combinatie van vakkennis, moderne technische investeringen en een hecht team zijn we samen met u klaar voor de toekomst!

Leenders Plants BV. 'Sterk in kwaliteit en sortiment!'

Mark en Paula Leenders

Mark en Peter Leenders

 

Team Leenders Plants BV