Nederland
7°C

Sortiment / Voorraad

Leenders Plants BV is sterk in kwaliteit en sortiment. Ons complete aanbod is te verdelen in Plantgoed en Leverbaar. Wij bieden u per groep een overzicht aan van de diverse soorten met gedetailleerde informatie per plant. Voor een compleet overzicht van alles wat wij leveren klik hier

 

Download hier de totaallijst

Plantgoed

Bij ons heeft u de keuze uit een sortiment van ruim 400 soorten coniferen en zo'n 40 soorten heesters plantgoed gekweekt in P9 en P10,5. Wij streven er voortdurend naar u een vernieuwend sortiment te kunnen aanbieden. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse partners en proberen hier continuïtiet in te waarborgen. Kijk voor onze nieuwste soorten op nieuw.

Het plantgoed wordt in de maanden maart en april gepot. Tot december staat het plantgoed buiten op containervelden. Ter overwintering wordt al het plantgoed in kassen geplaatst in afwachting van uitlevering.

Hier treft u een overzicht aan van alle coniferen en heesters die wij in ons sortiment hebben.

 

Leverbaar 

De leverbare tuinplanten worden in grote aantallen en in verschillende potmaten gekweekt. Een goede kwaliteit staat daarbij altijd voorop! Wij leveren o.m. via de groothandel, tuincentra en cash en carry's.

Peter Leenders BV levert een vers product. Onze planten worden door heel Nederland en Europa uitgeleverd door gespecialiseerde transporteurs.

Sevice hebben wij hoog in het vaandel. Wij bieden bijvoorbeeld op aanvraag de meest recente informatie over groei-, knop- en bloeistadium van onze planten. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Indien u dit wenst kunnen wij de planten leveren in voorgeprijsde pot, compleet met prijssticker, etiket en barcode. Benieuwd naar de rest van onze service?

Hier treft u een overzicht aan van alle leverbare soorten die wij in ons sortiment hebben.